Categorieën

“Het is een mooie foto geboortekaart geworden”

“Supertrots zijn wij op onze lieve zoon!” Dit zijn de woorden van Pascal en Rosanne over hun pasgeboren zoontje Douwe. Hun twee weken jonge kindje heeft hun leven veranderd: dit is het begin van een nieuw gezinsleventje. Vol trots natuurlijk en er restte nog maar één wens: dit bijzondere baby’tje verdient een uniek geboortekaartje om zijn bestaan te laten weten aan iedereen. En dan het liefst met een foto geboortekaart. Pascal vertelt hoe hun geboortekaartje is geworden.

foto geboortekaartWat was jullie eerste idee voor de geboortekaart?
“Ik en mijn vriendin zaten gedurende haar zwangerschap altijd heel veel zwanger gerelateerde magazines te lezen. We zagen zo veel leuke ideeën voorbij komen dat we op een gegeven moment zelfs wat voorbeelden zijn gaan uitknippen die ons inspireerden. We hadden het een en ander over elkaar heen gelegd en zo leek ons ideale uniek geboortekaartje eruit te komen.”

Dus toen zijn jullie flink gaan knutselen?
“Ja dat hadden we wel heel leuk bedacht, maar we gaan natuurlijk niet honderd stuks zitten knippen en plakken. Toen we het internet op gingen, kwamen we al snel uit op Kaartopmaat.nl. Je kan daar zowel vanaf een blanco vel of vanaf een voorbeeld geboortekaart je eigen geboortekaartjes online ontwerpen. Met super veel handige mogelijkheden en keus! Briljant!”

Is de geboortekaart net zo als jullie knutselwerk geworden?
“Nee! Nog veel mooier. We zagen op Kaartopmaat.nl namelijk wat je allemaal wel niet kan met die kaartenapplicatie. Om maar te beginnen met het toevoegen van een eigen foto. We hadden al een prachtige foto geschoten van onze Douwe. Die wilden we dan ook sowieso gebruiken. De groene kleur en de illustraties van de vlinders hadden we al voor ogen. Het is een mooie foto geboortekaart geworden!”foto geboortekaart

Wil je dit kaartje van Pascal en Rosanne ook gebruiken? Deze is bij de voobeeld geboortekaarten geplaatst onder het thema Beestenboel. Hoe heb jij het kaartje uniek gemaakt? Of heb je een totaal ander geboortekaartje ontworpen? Deel je resultaten hier!

Een foto van jouw prachtige dochter of zoontje ook op een  foto geboortekaart zetten om het op deze manier aan jouw vrienden en familie te vertellen? Doe het op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply