Categorieën

Een kaartje maken met foto; voor minder doe je het niet!

Wat trof jij deze ochtend in de brievenbus aan? Een geboortekaartje! Met op de voorkant een heuse foto van een trotse moeder met in haar armen haar pasgeboren slapende zoontje die ze zachtjes tegen haar borst aandrukt. Bij het zien van zo’n prachtig geboortekaartje smelt je toch? Ook jij als aanstaande ouder kan zo’n leuk kaartje maken met foto. En hoogstwaarschijnlijk doe je dat daar waar het geboortekaartje uit de brievenbus ook vandaan komt: Kaartopmaat.nl.

Je eigen foto toevoegen
In de handige kaartenapplicatie op Kaartopmaat.nl kan je vanaf een blanco vel of een voorbeeld geboortekaart niet alleen achtergronden, kaders en illustraties toevoegen. Je kan ook je eigen teksten plaatsen en foto’s erop zetten. Vooral dit laatste maakt jouw geboortekaartje heel persoonlijk en daarom hartstikke uniek.

Foto’s kan je op twee manieren uploaden:
1. Klik op Foto uploaden in het linker menu. Nu kun je rechtstreeks vanaf je computer een foto openen, zodat die automatisch op het geboortekaartje komt te staan. Daarna kun je passen en meten, waardoor de foto precies zo komt te staan zoals jij het wilt.
2. Als je ingelogd bent en je hebt al eens eerder eigen foto’s vanag je computer gebruikt, klik dan op Mijn foto’s in het linker menu. Al jouw gebruikte foto’s komen dan links te staan. Zo heb je de keus welke jij op je huidige geboortekaartje wil plaatsen. En ook hier geldt: daarna kun je de foto vergroten, verkleinen en verschuiven om het perfect in het geboortekaartje te zetten.

Wat is jouw resultaat?
Een kaartje maken met foto is met deze kaartenservice nog nooit zo eenvoudig geweest zonder dat het extra tijdrovend is. En toch zijn er nog zoveel mogelijkheden over hoe jij het plaatsen van de foto aanpakt. Wat voor foto heb jij geplaatst? En hoe staat het op jouw geboortekaartje? Deel hier jouw ervaringen en geef tips aan andere trotse ouders zodat iedereen een bijzonder geboortekaartje kan maken.

kaartje maken met fotoZelf ook een kaartje maken met foto? Aarzel niet en maak gebruik van de handige service op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply