Categorieën

Geboortekaart met foto, ook leuk voor in het plakboek

De Dikke Van Dale:
Ge·boor·te de; v -n, -s : het ter wereld komen. Kaart de; v(m) -en : blad of stukje (stevig) papier met allerlei gegevens. Fo·to de; v(m) -’s; fotootje : 1. fotografische opname 2. afdruk daarvan op papier.

Simpeler en duidelijker kan het eigenlijk niet zijn, een geboortekaart met foto. Maar hier dan toch nog een bevestiging van de Dikke Van Dale: jouw kleintje komt ter wereld, dit goede nieuws moet aan iedereen vertelt worden middels een stevig stuk papier met alle nodige gegevens en feitjes erop, en dit fleuren we op met een foto. Een geboortekaart met foto is de leukste manier om je vrienden en familie te vertellen van jouw trots.

Een tastbare herinnering
Op Kaartopmaat.nl kun je online je eigen geboortekaartjes met foto ontwerpen. Uiteraard worden ze geprint op mooi papier en het resultaat is een persoonlijk tastbaar geboortekaartje. Niets is plezieriger dan dat, want tastbare geboortekaartjes zijn niet alleen leuk voor nu maar zeker ook voor later. Een herinnering voor in het plakboek!

Feest voor iedereen
Zie je het al voor je? Je bent bevallen van een prachtig zoontje of dochtertje. Wat is het toch een schoonheid. Je pakt gelijk je fotocamera erbij, want je wil elk moment vastleggen. En dat is nu precies hetgeen wat je kan gebruiken voor jouw geboortekaartje. In de kaartenapplicatie van Kaartopmaat.nl kan je namelijk heel eenvoudig jouw eigen foto plaatsen daar waar jij hem wil. Dus maak die mooie beelden tastbaar!

Hoe is jouw geboortekaart met foto geworden? Deel hier je ideeën of laat je inspireren door andere ouders.

geboortekaart met fotoSta jij te popelen om jouw geboortekaartjes met eigen foto te ontwerpen? Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply