Categorieën

Geboortekaartje foto

Hoe maak ik een geboortekaartje met een foto?geboortekaartje foto
Vertederend en altijd in de roos, een geboortekaartje met foto van de nieuwe wereldburger. Via een website als Kaartopmaat.nl is het tegenwoordig ook niet moeilijk om een mooi geboortekaartje met foto te maken.

Aanwijzingen voor geboortekaartje foto
Het mooiste is een geboortekaartje foto waarbij je niet hoeft te flitsen. Dus denk goed na over de ruimte en plek in huis waar je de foto het beste kunt maken. Dichtbij een raam, in de wieg of op het aankleedkussen bijvoorbeeld.

Stralend middelpunt van de geboortekaartje foto
Als je kiest voor een geboortekaartje met foto in kleur, hou dan rekening met de achtergrond en de ondergrond. Zorg voor een rustig beeld. Dus geen roze varkentjes op de ondergrond en lichtblauwe konijntjes met paarse stippen op de achtergrond, en de baby in een groen gestreept hansopje… Je wilt immers dat jullie baby het stralend middelpunt van het geboortekaartje is!

Geboortekaartje foto uploaden
De foto kan je uploaden via Kaartopmaat.nl in het gewenste formaat geboortekaartje. Online maak je jullie geboortekaartje precies naar wens. Ga nu alvast naar Kaartopmaat.nl en volg het eenvoudige stappenplan om te zien hoe simpel het werkt, je eigen geboortekaartje maken.


Leave a Reply