Categorieën

Geboortekaartje met foto

Een geboortekaartje met foto. Een foto van je eigen baby’tje als pronkstuk prominent op het geboortekaartje. Zo dachten Claudia en haar man Ferry er ook over. Zij hebben heel gemakkelijk online een geboortekaartje ontworpen voor hun eerste dochtertje Emma op Kaartopmaat.nl. Hoe kwamen deze trotse ouders tot hun ideale geboortekaartje met foto?

geboortekaartje met fotoNaar wat voor soort kaartje waren jullie op zoek?
“Wij hadden drie dingen in gedachte die wij sowieso op de kaart wilden hebben. Namelijk een foto van Emma, een vrolijke design en uitstraling, en de kleur babyroze. Op Kaartopmaat.nl was het voor ons al snel duidelijk dat we een voorbeeld geboortekaartje konden gebruiken. Onder het thema Lieve Zoete Meisjes zagen we een hel vrolijk roze kaartje. Die wilden we perse gebruiken!”


Wat hebben jullie allemaal veranderd aan de voorbeeldkaart?
“Om er een persoonlijk kaartje van te maken, hebben wij in eerste instantie uiteraard een foto van onze lieve Emma geplaatst. We hebben enkele illustraties verkleind om meer ruimte te creëeren voor de tekst die we wilden plaatsen. Dat ging naar onze verbazing echt heel makkelijk. Met een paar klikken op de knop was het geboortekaartje al helemaal ons eigen ding geworden.”

Hebben jullie lang gedaan over de juiste tekst bedenken?
“Nee. We hadden al wat teksten in gedachte. En toen Emma eenmaal op de wereld kwam, hoefden we alleen maar naar die schat van ons te kijken en toen wisten we gelijk welke tekst het werd.”

Een mooi moment overtreft al onze dromengeboortekaartje met foto
want vandaag ben jij op de wereld gekomen
Een meisje, zo zacht, zo teer en klein
wie had gedacht, dat jij zo mooi zou zijn

Het resultaat voldeed aan jullie verwachtingen?
“Meer dan dat! We hadden een proefdruk besteld. We keken er 2 seconden naar, keken elkaar aan en we konden elkaars gedachten gewoon lezen:  Ja, dit wordt het geboortekaartje met foto!

Wil je net als Claudia en Ferry jouw ideale geboortekaartje met foto ontwerpen? Kaartopmaat.nl heeft het voor je.


Leave a Reply