Categorieën

Geboortekaartjes met foto

“Help! We kunnen maar niet beslissen of we wel of niet een geboortekaartje met foto willen van ons kindje dat bijna wordt geboren.” Zo luidt de noodkreet van Jacqueline Maris en Harald Johansson.

Geboortekaartjes met foto
Tja, dat is een moeilijke keuze. Vooral omdat je maar één kans hebt om dit te beslissen. Ik adviseer jullie het volgende:

Via Kaartopmaat.nl kan je jouw eigen ontwerp kiezen en uitwerken voor geboortekaartjes met of zonder foto. Het ontwerp van jullie keuze kan je alvast zo ver klaar maken als je wilt. Je kan zelfs een proefdruk bestellen en thuis laten versturen. Zo krijg je een goed beeld van hoe jullie geboortekaartjes met foto (of zonder) eruit gaan zien.

Voorbeelden op Kaartopmaat.nl

Als je dat nu al doet, hebben jullie nog ruim de tijd om een knoop door te hakken. Meestal is zo’n beslissing – geboortekaartjes met foto, geboortekaartjes zonder foto – een kwestie van tijd, van wennen aan een idee. Jullie moet gewoon op jullie gevoel afgaan en vertrouwen dat die beslissing goed komt. Op Kaartopmaat.nl staan ook vele voorbeeldkaarten waar jullie inspiratie op kunnen doen en daarom ben ik ervan overtuigd dat jullie er makkelijk uitkomen.

geboortekaartjes met foto

Kijk maar snel op Kaartopmaat.nl en laat je volop inspireren.


Leave a Reply