Categorieën

Geboortekaartjes met foto maken zonder Photoshop

Online jouw geboortekaartjes met foto maken: klinkt ideaal als je er een beetje verstand van zou hebben. Foto’s bewerken in Photoshop en er vervolgens je eigen design aan geven. Maar niets is minder waar! Met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie op Kaartopmaat.nl ontwerp jij jouw geboortekaartjes zonder gebruik te hoeven maken van Photoshop of een soortgelijk bewerkingsprogramma.

Tastbaar geboortekaartje
De functionaliteiten van de kaartenservice op Kaartopmaat.nl zijn op niveau verdeeld. Je kan er voor kiezen om als gevorderde te starten op een geheel blanco vel. Maar wil je het jezelf iets makkelijker maken en al een voorsprong hebben? Dat is mogelijk. Kies voor een van de vele voorbeeld geboortekaarten. Elk thema heeft tientallen standaard kaartjes. Vanuit dat design kan je het geboortekaartje uniek en persoonlijk verder ontwerpen.

Hoe plaats ik een foto?
Er hoeft geen Photoshop aan te pas komen om de kaart te bewerken. De handige tools zorgen ervoor dat jij met maar een paar klikken op de knop een achtergrond, kader of illustratie plaatst daar waar jij hem wil. Vergroten, verkleinen, schuiven en roteren. Er is niets moeilijks aan.
Een foto uploaden gaat heel simpel vanaf jouw computer. Staan ze opgeslagen in een map op je computer? Klik dan op Foto uploaden in het linker menu en voeg hem toe in jouw geboortekaartje. Of ben je ingelogd op Kaartopmaat.nl en heb je al eerder foto’s geüpload? Klik dan op Mijn foto’s in het linker menu om je foto te kiezen.

Hoe zien jouw geboortekaartjes met foto eruit? Vertel en laat hier zien wat jij hebt gecreëerd in de kaartenapplicatie zonder ook maar Photoshop aangeraakt te hebben.

geboortekaartjes maken met foto

Wil jij ook jouw geboortekaartjes met foto maken zonder Photoshop? Dat kan met de eenvoudige kaartenapplicatie op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply