Categorieën

Geboortekaartjes met foto

Tegenwoordig zijn geboortekaartjes met foto erg in trek. Steeds vaker zie je geboortekaartjes met een foto. Via Kaartopmaat.nl kan je eenvoudig unieke geboortekaartjes met een eigen babyfoto maken. Een geboortekaartje wordt door een foto veel persoonlijker.

geboortekaartjes met fotoMaarten en Marieke zijn de trotse ouders van de 2 weken oude Stefan. Zij hebben via Kaartopmaat.nl hun geboortekaartjes met foto gemaakt. “Wij zochten naar de mogelijkheid om een foto op een geboortekaartje te zetten en kwamen al snel uit bij Kaartopmaat.nl. Hier konden we een eigen foto uploaden, een tekstje schrijven, figuurtjes en kadertjes plaatsen. Het is echt heel makkelijk om te doen.

Wij hebben van veel mensen leuke reacties gehad. Deze website gaan we zeker aanraden aan onze vrienden, die binnenkort ook een kindje krijgen.

Maarten en Marieke vonden het ook erg fijn dat Kaartopmaat.nl de bezorging regelde. Zij hadden een simpel Excel bestandje met adressen geupload via de website. De rest heeft Kaartopmaat.nl geregeld. De geboortekaartjes kwamen bij iedereen op tijd aan.

Geboortekaartjes met foto kan je makkelijk en snel maken via Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply