Categorieën

Maak jouw originele geboortekaartjes met foto

Zoals het oud-Hollandse gezegde al zegt: beelden zeggen meer dan duizend woorden. Een boodschap breng je dus vele malen sterker op iemand over met een beeld dan met een stuk tekst. Zo ook het geweldige nieuws van de geboorte van jouw kind! Op Kaartopmaat.nl ontwerp jij jouw eigen originele geboortekaartjes met foto. Een kaartje dat gegarandeerd uitblinkt tussen de rest van de post in de brievenbus.

Maak je ideeën werkelijkheid
Voordat jij jouw originele geboortekaartjes met foto gaat maken, heb je vast al een aantal dingen bedacht die jij erop wilt hebben. Alles wat jij wil, heeft Kaartopmaat.nl voor je. Je kunt namelijk kiezen uit 17 categorieën. Hier vind je thema’s zoals Klassiek, Hollands, maar ook Stoere vrolijke jongens en Beestenboel. Voor de eerste stappen kun je twee kanten op gaan: je begint of met een geheel blanco vel, of je neemt een voorbeeld geboortekaartje vanwaaruit jij je geboortekaartje uniek en persoonlijk maakt.

Jouw foto als eyecatcher
Wanneer je gebruik wilt maken van een eigen foto op je geboortekaartje, is het handig om daar mee te beginnen. Upload eerst jouw foto, voeg het toe aan het kaartje en ga vervolgens de rest eromheen ontwerpen. Zo weet je zeker dat jouw foto dé eyecatcher van je geboortekaartje wordt. Door deze volgorde van werken aan te houden, zorg je ervoor dat het kleurgebruik en de illustraties er goed bij passen.

Hoe zien jouw originele geboortekaartjes met foto eruit? En heb je nog tips of vragen? Deel ze hieronder met alle andere trotse ouders.

originele geboortekaartjes met foto

Maak jouw originele geboortekaartjes met foto eenvoudig en snel op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply