Categorieën

Poses geboortekaartje foto met broer en/of zus

Jullie gezin gaat zich uitbreiden! Wat een spannende tijd voor de straks grote broer en/of zus! Dan is het natuurlijk extra leuk om ze er zoveel mogelijk bij te betrekken. Zo haal je boekjes in huis met verhaaltjes over een grote broer of zus en neem je ze mee naar je echo. Wil jij ook graag dat je oudste met een foto op het geboortekaartje komt te staan? Dan volgen hieronder wat leuke ideeën om inspiratie van op te doen.

Ze zijn zo leuk! Die geboortekaartjes met lachende pasgeboren baby’s op de voorkant. Helaas lukt het jou alleen om een rode en huilegere baby vast te leggen. Wat dacht je van de lachende broer en/of zus die de naam heeft geschilderd voorop het kaartje? Het bezorgt gegarandeerd iedereen, die de kaart uit de envelop haalt, een glimlach op hun gezicht!

Je kunt ook een fotosessie van hun tweetjes (drietjes, viertjes …) doen. Met een lachende peuter of kleuter naast de baby, wordt hij gestimuleerd om ook te lachen. Dit kan aandoenlijke plaatjes opleveren! Let wel; het vergt het nodige geduld!

geboortekaartje met grote broer ouderwets

Wat je ook kunt doen is de handjes en voetjes van beide fotograferen (of in verf dopen en een foto maken van de afdruk) en deze foto’s gebruiken voor de voorkant van het geboortekaartje.

geboortekaartje met voetjes en handjes

Nog een ander leuk idee is om je baby in een mandje of iets dergelijks voor de deur te leggen en dat de oudste dan opendoet.

geboortekaartje met foto en kleur accenten

Welke optie je ook kiest, van het hierboven genoemde of iets totaal anders, je maakt je geboortekaartje in een handomdraai op Kaartopmaat.nl. Hier vind je meer dan 20 verschillende collecties die je volledig aan kan passen naar eigen smaak. Benieuwd naar het gehele geboortekaartjes assortiment? Bekijk hem nu hier.

De bron van de foto op het laatste kaartje is terug te vinden door op het kaartje te klikken.


Leave a Reply