Categorieën

Zelf geboortekaartjes maken met foto

zelf geboortekaartjes maken met fotoDaar is zij/hij! Je hartje is geboren! Dit prachtige nieuws mag niet stilletjes voorbij gaan. Het is erg leuk om zelf geboortekaartjes te maken met foto en het langs deze weg te vertellen aan jouw vrienden en familie. Op Kaartopmaat.nl zijn er veel thema’s  van geboortekaartjes. Jouw ideale kaartje zit er dus sowieso tussen. En je maakt het heel eenvoudig en snel persoonlijk door onder andere een eigen foto te plaatsen.

Foto ideeën
De functie dat je een foto op de kaart kan plaatsen staat los van de variatie die je in de kaart kan brengen door de soort foto. De uitstraling van het geboortekaartje in z’n geheel wordt mede bepaald, en misschien wel het meest, door de soort foto.

Een aantal ideeën dat het verschil kan maken:
1. Fotocollage maken – Kan je niet kiezen welke foto het wordt? Maak een fotocollage. Zorg wel dat de kwaliteit er niet op achteruit gaat van het eindresultaat.

2. Verschillende perspectieven, manieren en posities – Een close-up, een shot van bovenaf als je baby in de wieg ligt of het hoofdje dat in de handen van pappa slaapt. De foto kan van verschillende kanten genomen worden, wat de sfeer van de kaart kan benadrukken. Houd daar dus ook rekening mee tijdens het geboortekaartjes maken met foto.

3. Kleur en bewerking – De effecten die de foto geven aan de kaart kunnen heel erg verschillen door de kleur en bewerking. Een zwart-witfoto kan bijvoorbeeld voor een klassiekere geboortekaartje zorgen.

4. De inhoud – Zet jij alleen je pasgeboren kindje op de foto? Of met eventueel zijn of haar zus of broer erbij? En in welke omgeving? De inhoud van de foto is een stuk van de boodschap naar je vrienden en familie.

zelf geboortekaartjes maken met foto

Deze foto tips gebruiken om zelf geboortekaartjes te maken met foto? Doe het op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply