Categorieën

Lachenbekjes

Het mooiste moment is toch wel wanneer je kindje voor het eerst naar je lacht. Baby’s kunnen op een geheel willekeurig moment ineens een enorme glimlach opzetten, maar ook tijdens het spelen of als er naar hen geglimlacht wordt. Hoe dan ook; als je kindje lacht dan komt er ook automatisch een glimlach op je eigen gezicht! Toch? Dit zijn toch wel de gelukkigste momenten van de dag.

Het allerleukste is natuurlijk om dan die glimlach vast te kunnen leggen op foto. Dit is toch moeilijker dan het lijkt… een fototoestel op je hoofdje is voor een baby namelijk heel eng! Toch bestaan er allemaal handige trucjes om je kindje een onweerstaanbare lach te geven; trek gekke bekken, geluiden, speel met speelgoed en laat dan snel iemand anders de foto maken. Misschien duurt het even voordat het lukt… maar het resultaat brengt een hoop blijdschap!

Ooit nagedacht over een kaartje mét die speciale foto? Niets is leuker dan de foto, met jouw lachende wondertje, te delen met dierbaren door deze te verwerken in een kaartje. Dit kan het geboortekaartje zijn, maar ook een uitnodiging of kerstkaartje! De mogelijkheid bekijken? Dit kan heel makkelijk op www.KaartopMaat.nl

 

01d96d9cf853044224d4fc3f972b5b9d_400x400happy-family-871294248498GDs

 


Leave a Reply